PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de

Idak pernah menjadi kenyataan Serakah lelaki menghumban dirinya ke lembah derita Sebuah cinta agung buatnya berubah warna Sinar mentari yang diidamkan gerhana juga yang datang Dia bukan Puteri Lindungan Bulan berdarah putih yang disorok di dalam lubang semata mata untuk menyelamatkannya daripada menjadi isteri kepada Raja Siam Dia bukan P.

bukan free puteri mobile lindungan download bulan kindle Bukan Puteri kindle Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFIdak pernah menjadi kenyataan Serakah lelaki menghumban dirinya ke lembah derita Sebuah cinta agung buatnya berubah warna Sinar mentari yang diidamkan gerhana juga yang datang Dia bukan Puteri Lindungan Bulan berdarah putih yang disorok di dalam lubang semata mata untuk menyelamatkannya daripada menjadi isteri kepada Raja Siam Dia bukan P.

[Reading] ➷ Bukan Puteri Lindungan Bulan ➭ Liana Afiera Malik – Tyrakel.de ' Sejarahmu masih belum berakhirSuatu masa akan kutebus kegagalan ini 'Sinopsis Bukan Puteri Lindungan BulanLahirnya dia ke dunia telah menghapuskan mimpi mimpi duka Pemergian ayahndanya membuatkan di' Sejarahmu masih belum berakhirSuatu masa akan kutebus kegagalan ini 'Sinopsis Bukan Puteri Lindungan BulanLahirnya dia ke dunia telah menghapuskan mimpi mimpi duka Pemergian ayahndanya membuatkan dia tersisih dari kasih sejati ibu sendiri Namun demi sebuah memori dikuatkan dirinya meneruskan perjuangan yang diwariskan Apa yang diharap t.

PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri  Ú tyrakel.de

PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de Juliana Sukma Wati Abd Malikhttpcesbnetmybuletinpemergian

10 thoughts on “Bukan Puteri Lindungan Bulan

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFStres wink Memang terganggu emosiku masa baca buku ni Lihat progress aku di GR lagi lah dah rupa apa je hahaha ;PBPLB memang sesuai untuk peminat novel cinta tegar Kisah cinta air mata Tragis Bak kata teman temanku memang meleleh air mata sampai tak cukup tisu Dan bila fikir fikir kembali kalau aku baca kisah ini sepuluh tahun sudah mungkin aku pun begitu Kekuatan Larasati ‘Aisya Lara meladeni hidupnya aku memang tabik Terasa disisih daripada kasih ibu sendiri setelah kematian ayahanda tersayang tidak mematahkan semangatnya untuk terus berjuang Saat abangnya hilang punca bila rumah tangganya berderai Lara menggalas tanggungjawab yang cukup besar untuk mengepalai syarikat yang hampir musnah Dan ketika rusuhnya jiwa menerima amanah itu dia pula dirosakkan oleh sang jejaka durjana yang kononnya sangat mencintainya Namun itu semua tidak melemahkan semangat kental Lara untuk meneru


  2. Kak Zie Kak Zie says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFZafir yang bengong Beristeri dua tapi tidak mampu mengawal minda untuk berfikir secara matang Farah yang tamak Eii geram sungguh dengan perempuan tak reti bahasa ni Geram Geram GeramZakuan yang biadap Rasa macam nak tampar je muka tak malu dia tu HehKasihan Lara Memang sesuai la nama dia tu dengan kisah hidup dia yang selalu dirundung duka lara Tak boleh nak terima jika dia gantikan tempat Zafir dengan si Zakuan tu Euuww At last kesian pulak dengan nasib si Zafir tu


  3. Idamandarin Azhar Idamandarin Azhar says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFBuku ini mengisahkan ketabahan seorang wanita bermana Larasati Aisya menghadapi cabaran dan dugaan dalam hidupnya dari zaman remaja hinggalah dia berumahtanggaSecara peribadi saya merasakan bahawa cerita ini amatlah tipikal Tiada apa yang istimewa buku setebal 1211 mukasurat ini menceritakan ketabahan seorang wanita yang dongeng semata mata Novel cinta semuanya sama mengisahkan kisah percintaan dan kesengsaraan yang ditanggung oleh seorang wanita Hanyalah sebuah kisah kosong yang tiada pengisian Meski rasa terseksa membaca buku ini di pertengahan jalan saya sedaya upaya cuba untuk menghabiskannyaWalaubagaimanapun saya tidak menyesal membaca buku ini Sekurang kurangnya ia memberi pengajaran kepada saya untuk tidak membaca novel cinta tipikal sebegini lagiBuku ini amat sesuai kepada penggemar novel cinta yang tegar


  4. Nad Nad says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFAkhirnya berjaya jugak habiskan kisah ni tapi kenapa endingnya begituAdehhh stress pulak


  5. Julie Julie says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFterganggu emosi baca buku ni sebab watak2 utamanya semuanya macam tak berpendirian boleh kata begini at one page and the next page bam buat benda lain emo ai


  6. Siti Nor Siti Nor says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFSehari semalam saya gigih menghabiskan bacaan novel ini Sarat dengan permainan emosi and sad ending Malangnya saya kehilangan novel ini dan tak dapat ulang baca Harap penerbit akan cetak semula novel ini nanti


  7. Ubi Ubi says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFTak boleh nk hadam gaya penulisan penulis Xtaula pasai ap Baca x smpai suku pn X boleh habis😅


  8. Jihan Jihan says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFI remember reading this book some ten years ago in 2005 I think I borrowed it from an office colleague I was eager to read it because of the hype back then But once I begin the journey I was like hmm too long don't read LOL But I managed to reach the ending though I think that was the very last time I read BM book No after that


  9. Mommy Farah Mommy Farah says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFlama cari novel nilast baca masa kat universiti duluitu pun pinjam yang member baca pun sempat separuh jealhamdulillah baru baru ni dapat juga beli novel ni dari collector novelwalaupun second hand tapi berbaloi beli sebab buku ni dah tak publishmengikuti kisah lara hingga ke akhirnya tapi kenapa ending novel tu macam tu??tak puas hati


  10. Shaharina Shaharina says:

    PDF Bukan Puteri Lindungan Bulan PDF/EPUB ´ Bukan Puteri Ú tyrakel.de bukan free, puteri mobile, lindungan download, bulan kindle, Bukan Puteri kindle, Bukan Puteri Lindungan Bulan PDFFINALLY habis jugak 1st time baca novel 1k msi just dont like the ending tak mengharapkan happy or sad ending cuma jangan la biar tergantung mcm tu farah mati zafir mati lara???atau itu memang charm of this super thick novel??


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *