MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de

[Reading] ➼ Kontrol Histeria By Khrlhsym – Tyrakel.de Sebuah buku fiksyen daripada 23 penulis melawan arus kemasyarakatan dengan imaginasi yang melangkau normaliti contohnya seperti saikopat seks keganasan taksub dan sebagainya Awas kontrol histeria andaSebuah buku fiksyen daripada 23 penulis melawan arus kemasyarakatan dengan imaginasi yan.

G melangkau normaliti contohnya seperti saikopat seks keganasan taksub dan sebagainya Aw.

kontrol book histeria book Kontrol Histeria KindleG melangkau normaliti contohnya seperti saikopat seks keganasan taksub dan sebagainya Aw.

MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de

MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de Here shake my left hand It’s closer to my heart

10 thoughts on “Kontrol Histeria

  1. Juliza Juliza says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria KindleHampir semua tanggapan fikiran dan perasaan hamba tentang buku ini lebih menjurus kepada prejudis yang tentunya cenderung kepada keselesaan peribadi hamba sendiri Oleh itu hamba tidak merasa ingin menulis resensinya kerana ia semestinya tidak adil untuk orang lain yang punya pandangan berbeza dan mungkin tidak melihat buku ini dengan cara hamba So peace Namun jujur ini naskhah yang berani dan satu satunya sampai saat ini yang boleh buat hamba ngilu seluruh hati Dan ada beberapa cerpen yang pada hamba sangat 'bagus' perinciannya sehingga hamba yang membaca ikut mampu membayangkan babak potong memotong hiris menghiris dan seumpamanya Tetapi oleh kerana hamba sedang menderita sakit gigi sepanjang membaca buku ini makanya kesakitan gigi itu pastinya lebih ngeri dari apa pun b


  2. heril azwan heril azwan says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria Kindleentah bila aku beli buku ni aku pun tak ingatlast week tetibe mood rajin mengemas rak buku aku jumpa buku ni misteri btolfuhh ngeri


  3. airuZ airuZ says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria KindleBagai punya kuasa mengawal minda bawah sedar hingga menerobos mimpi mimpi aku tanpa kenal siang atau malam Kontrol Histeria ternyata berkeupayaan memanipulasi layar halimunan sepanjang bacaan Hanyir loya dan adakalanya seperti katalis bagi suatu kepuasan yang hanya akan mencapai kemuncak apabila kewarasan sudah di takah bosan lalu letih dengan tugas hakikinya Maka kalau lemah jangan cuba cuba menonton imaginasi bukan bukan yang menjelma di tabir itu Cuba kontrol histeria dengan jaya


  4. Asmar Shah Asmar Shah says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria Kindle25 untuk Kontrol HisteriaAku dapat buku ini secara percuma sewaktu berada di reruai LejenFixi Dan aku dapat buku cetakan pertama Cetakan pertama kot Zaman zaman Lejen baru nak up Tambahan lagi buku ini ditulis oleh kumpulan penulis yang aku suka Penulis yang tulis di dalam Batu ketiga Dari Matahari Dan aku memang penggemar cerita cerita thrill dan kejam serta babak babak gore Angkat tangan tinggi ke atas dan goyang badan ke kanan dan kiriTapiBila disajikan dengan kisah kisah yang terlalu banyak sebegitu rupa aku jadi


  5. Ashraf Rahman Ashraf Rahman says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria KindleHimpunan kispen kispen daripada penulis penulis yang power Konsep sisi hitam manusia yang super rare yang ingin diketengahkan sangat terkesan Scene cucuk cucuk darah darah potong potong cungkil cungkil erotik erotik dan berbagai lagi oleh watak watak saikopat sangat mengujakan Sedap


  6. Sarah Yasmin Sarah Yasmin says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria KindleBestnyaa baca buku niMaybe aku suka sebab ni genre feveret aku Dari cerita first sampai la cerita last aku rasa puas macam seorang saikopat yang baru bunuh2 cincang2 cucuk2 orang And rasa macam nak lagi je? Haha no offense laSetiap kisah yang diceritakan dalam buku ni ada keunikannya tersendiri Seriously rasa real So tahniah lah buat semua penulis2 dalam buku ni Korang ingat senang ke nak tulis moment2 ngeri mcm diorang tulis tu? Idea tu pentingAkan tetapi unsur2 keganasan gitu tak perlu dicontohi tanpa sebab musabab Nama pun cerita je kan? Just jadikan pengajaran saja untuk diri kita dan juga untuk masyarakat


  7. Azura Abu Azura Abu says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria Kindledari start baca sampai dah khatam aku dah mula jadi saikopat aku dah mula rasa nak membunuh dan aku juga dah mula muntah hijau aku syak bila aku teringat kisah kisah dalam buku nih aku akan mengalami mimpi ngeri selain itu aku nasihatkan kalau tak kuat iman jangan baca lebih lebih lagi time raya nanti ada yang tak lalu nak makan lemang dan ketupat oh ya kepada sesiapa yang nak jadi pembunuh aku suggestkan sila study buku nih rajin rajin in


  8. Asraf Shaari Asraf Shaari says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria KindleAntara karya yang memenuhi selera 😉


  9. Hafizz Nasri Hafizz Nasri says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria KindleSeperti membuat lawatan ke hospital yang dihuni manusia manusia dengan attitude maha transgresif Tidak ada yang menakutkan cuma jijik dan meloyakanSebab ini buku kumpulan cerita jadi saya belek saja mana mana cerita untuk dibaca dulu Saya mula dengan Hik Hik Hik dan saya 'menyesal'Huhuhu


  10. Amal Hamsan Amal Hamsan says:

    MOBI Kontrol Histeria eBook µ Ú tyrakel.de kontrol book, histeria book, Kontrol Histeria KindleIni buku 18PL Aku suka tapi kali pertama baca malam mimpi benda bukanbukan Dan aku memang halang anak sedara aku yang underage baca Risau dia pi buat demo pulak Kikikisemua penulis best ya amatttt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *